Jan 12, 2012

Sessistress libedal jääl

Nüüd see siis jõudis kätte - sessistress. Stress olevat organismile igati hea ja vajalik olek. Lihtsalt kui liiga paljuks läheb on kehvasti. Ma nüüd siis ületasin normaalsuse piiri. Kuulan Tim Minchini õnnetuid laule ja mõtlen, et kõik on nukker.

Tahaks seda kõike ära küpsetada, aga kus sa ühikas teed küpsiseid, kui ahju ei ole. Mikrolaineahjus "viie minuti koogid" ei ole ka väga ahvatlev idee. Kuna stressiküpsetusel on oluline osa just protsessil, siis niisama midagi mikrokas soojaks teha ei kõla.. küpsetuslikult. Kahtlen, et kiiritatud toiduga stressi saan kaotada. Võiks rajada sama süsteemis, mis välismaal on pesu pesemisega - pesumajad, kuhu sajad oma asjadega sisse ja topid aga masinasse. Lihtsalt.. küpsetusahjude süsteemil. Muidu otsi vaene hing mööda Tartut inimesi, kelle oleks ahi ja kes lubaks mul köögis torisedes küpsiseid sinna toppida.

Sessistressi kõrvalt proovin ikka õppida ka. Videoloengud: Ma ei saa aru, kas õppejõud jookseb kokku või teeb seda video. Kahtlustan esimest. Pärast seda, kui ta rääkis kuidas "kotiga lammastele geene selga panna" oli tahtmine karjuda palju kopsud lubavad. Õnneks sai ta ise ka aru, et tema näide ei olnud just kõige intelligentsemate killast. Sessi on veel päris mitu eksamit ning edaspidi läheb ainult hullemaks. Kunagi sai teoretiseeritud, et sessi lõpuks olen kas tark või kakun juukseid peast välja nurgas kõikudes. Nüüd on tulevikuplaanid selles osas üpriski selge.

Kõige juures on üks tore asi ka - väljas on meeletult libe!

0 comments: