Nov 4, 2009

Küsimused

Viimastel päevadel vaevavad mind igasugused imelikud küsimused. Näiteks miks on tähestik just sellises järjekorras. Kuhu kaotas minu tomat oma eksitentsi? Miks arvab õppejõud, et üliõpilastel puudub eraelu ning nad võtavad vaid tema loengut? Miks maitsevad ise kooritud kõrvitsaseemned paremini kui poe kooritud? Miks ei tohtinud ma kududa sokke kolme triibuga? Kuidas tekkisid minu vasakule õlale ja mõlemale põlvele sinikad? Miks mulle meeldib teooria "Mehed on nagu bussid"? Kas klaas on pooleldi täis või.. Klaas on alati liiga väike ja alati pooleldi tühi. Kas ma saan Berliinist kivi? Miks inimesed, kes püüavad varjata kohvikukülastajate eest, et nad vaatavad meestele mõeldud ajakirja (alasti naistega) unustavad ära enda selja taga oleva klaasist seina?

Ja neid mõtteid on veel. Kõigele neile vastuseid ma ei saagi, see on kindel. Kes teab vastuseid, võib mind aidata. Senimaani püüan ma loogilisse järjestusse seada seda, mida tegelikult öelda tahan.

6 comments:

Resistance said...

Busside teooriast võiksid pikemalt rääkida. Samuti sellest viimasest

merlen said...

Tulen soovile vastu ja kirjutan. :)

Anonymous said...

Tähestik algab A tähega, sest see on kõige tähtsam täht. Tomati eksistentsi lõppemises soovitaks vaadata koduloomade suunas. Inimesed arvavad, et kõik teised on samasugused kui nemad, tee sellest järeldused õppejõudude küsimuse kohta. Kõrvitsaseemned: tead ju küll, et ise tehtud, hästi tehtud. Kolm triipu on igavad, ole loomingulisem. Sinikad tekkivad, kui veresoon läheb katki. Ootan huviga millal sa seda meeste ja busside asja seletad. Klaasi koha pealt on sul õigus. Kindlasti saad kivi, varem või hiljem. Kas sa ise pole üritanud midagi varjata? See ajab inimesed ähmi täis, jõuad keskenduda ühele asjale ainult, kes seda enam mäletab et peegel seljataga on.
Ma loodan et sain vähemalt mõned sinu küsimused lahendatud :)

merlen said...

Res:
Lugu sellega oli nii, et jalutan mina mööda tänavat Taskust mööda. Selle alumisel korrusel on kohvik vms. Jalutan sealt mööda ja klaasseina poole istub üks noormees seljaga. Juba kaugelt paistab, kuidas tema olek on hästi kahtlane - justkui peidaks midagi. Tema selja tagant mööda jalutades mõistsin, et peitiski. Peitis kohvikuteenindaja eest seda, et tema loetavaks ajakirjaks oli porno. Kuna seinad olid klaasist, siis märkasid seda kõik, kes mööda jalutasid...

Anonymous: Aitäh vastamast. Nii mõnigi küsimus sai vastuse. Alguses tahtsin küll väita, et tomatit ei saanud koduloomad pintslisse pista kuna mul ei ole neid (enda teada) siin. Hiljem aga selgus, et olin selle toakaaslasele lubanud. Sellele järgnes aga uus müsteerium - kaks kiivit on kadunud ning keegi ei tea nendest midagi. Loodetavasti on nad nüüd paremas paigas. :)
Bussiteooria ilmub lähipäevadel.

Anonymous said...

Lase lõdvaks.

merlen said...

Väga kasulik soovitus mulle.