Aug 10, 2011

Eksperimentaalkulinaaria: magushapu sealiha

Seekord aga retsept, mida saab vabalt katsetada ka tudeng, kes ühikas ahju ei oma. (Ise näen selles ühikas elamise suurimat miinust - ahju puudumine)

Eelnevalt varuda:
riis
1 tl õli
100g seašnitslit
soola
1 sibul
karrit
pipart
1 väike suvikõrvits
1 väike purk konservananasse (suhkruta, omas mahlas)
200ml vett
1tl köögiviljapuljongipulbrit
2 sl mahedat ketšupit

Keeda riis. Lõika seašnitsel ribadeks, prae õlis. Maitsesta meelepäraselt (sool, pipar, karri jne). Lisa lihale tükeldatud sibul, suvikõrvits, ananass. Seejärel pannile vesi, puljong, ketšup ja hauduma! Serveeri riisiga.
Mina ise oli jube laisk ja võtsin kapist esimese konservananassi, mis juhtus. Hiljem olin arvamusel, et tükid oleksid võinud väiksemad olla kuid teistele meeldis. Ketšupi puudumise tõttu panin tomateid - sobis väga hästi. Valmis ka üpris kiiresti ning lisaks sellele on see ka tervislik. ;) Head isu!

0 comments: