Mar 29, 2009

I reject your reality...

... and substitute my own.

Mida tegelikult inimesed otsivad? Vaid üht - õnne. Nagu igaühe põrgu on erinev, on ka õnn. Sageli langeb unustuse hõlma fakt, et õnn ei ole mitte sihtpunkt vaid teekond. (Haim Ginott, lastepsühholoog) Tänapäeva maailm muutub üha enam materiaalsemaks ning seetõttu ostetakse kokku kõikvõimalikke esemeid, lootuses, et see toob õnne. Kuigi tegelikult käib see vastupidi. Esmalt õnn ning seejärel materiaalsed esemed.

Usun jätkuvalt, et kõike on võimalik endale külge meelitada ning mõtteenergia on üks võimsamaid. Mul ei ole küll tuua näiteid sellest, kuidas ma mõne õnnetuse tõttu peaaegu halvatuks jäin ning end terveks mõtlesin, kuid see ei takista mul uskumast, et mõttejõu abil saab korda saata praktiliselt kõike. Oluline on viis, kuidas seda tehakse.

Mõtted moodustavad lainevõnkeid, meelitades kohale mõeldut. Millegi vastu võitlemine toob vaid kohale selle, mille vastu võideldi. Välja kiirgav sõnum peab olema positiivne. Mitte "näljahäda lõpp" võid "piisavalt toiduvarusid." Oleme jõudmas olukorrani, kus toimuv ongi vaid võitlus kõige vastu. Kuid kui ollakse kõige vastu, siis ei olla millegi poolt.

Ümbrus on samuti oluline. Sisemisest soovist jääb väheks, kui ümbritsev takistab. Kasutage pilte, kirjutage soovid täpselt, mõelge neile, kujutage neid ette. Käituge, nagu soov oleks täitunud.

Igaüks saab ise luua endale oma reaalsuse.