Minu tutvusringkonnas on palju inimesi, kes ei suuda ära imestada, miks mulle meeldib süüa teha, sest see on ju „keeruline ja aeganõudev“ protsess. Kui neil midagi vaja on, roomatakse poe suunas. Tõestamaks, et kiirelt ja lihtsalt saab ka midagi head, saab alguse käesolev rubriik.
Näiteks kookoseküpsised, mida tegin kell 11 õhtul.
Eelnevalt varuda:
2 munavalget
100g kookoshelbeid
1dl nisujahu
75g suhkrut
50g võid
Vahusta munavalged. Sulata või ja suhkur, kalla juurde kookoshelbed ning jahu. Sega ühtlaseks massiks ja seejärel lisa vahustatud munavalged. Tõsta (küpsetuspaberiga kaetud) pannile meeldiva suurusega latakad.
Mina kasutasin vähem võid ja rohkem kookoshelbeid sest.. kookoshelbeid ei ole kunagi liiga palju. Seega pidi neid ahjus hoidma meeletult vähe aega, täielikult kuldpruuniks muutudes olid nad juba häirivalt kõvad. Kui jälgida aga koguseid täpsemalt (just või osas, mul oli kõike topelt v.a võid) on need hingematvalt head kuldpruunina.
Näiteks kookoseküpsised, mida tegin kell 11 õhtul.
Eelnevalt varuda:
2 munavalget
100g kookoshelbeid
1dl nisujahu
75g suhkrut
50g võid
Vahusta munavalged. Sulata või ja suhkur, kalla juurde kookoshelbed ning jahu. Sega ühtlaseks massiks ja seejärel lisa vahustatud munavalged. Tõsta (küpsetuspaberiga kaetud) pannile meeldiva suurusega latakad.
Mina kasutasin vähem võid ja rohkem kookoshelbeid sest.. kookoshelbeid ei ole kunagi liiga palju. Seega pidi neid ahjus hoidma meeletult vähe aega, täielikult kuldpruuniks muutudes olid nad juba häirivalt kõvad. Kui jälgida aga koguseid täpsemalt (just või osas, mul oli kõike topelt v.a võid) on need hingematvalt head kuldpruunina.
0 comments:
Post a Comment