Apr 20, 2009

Reiki ehk universaalne eluenergia.

Viimased hommikud on möödunud suhteliselt nii. Laupäev erines üpriski palju, sest esimeste sõnade ütlemisega ehmatasin iseennastki soolasambaks - kõlasin nagu mõne deathmetal bändi solist. Kapiavarustes sobrades leidsin rohu, mis tegi minust mõne sekundiga (pärast seda kui see silmist vee välja võttis) võrdväärse Pavarottiga. Järgmine hommik kordus sama nali, kuid enesetunne paranes märgatavalt kuni hetkeni, mil minuni saabus info, et plaanitud üritus esmaspäeval jääb ära. Võibolla ma tervendasin end sellele mõeldes, võibolla oli lihtsalt tore kokkusattumus, kuid pärast seda hakkas enesetunne halvenema ja halvenema.. kuni täna olengi vaid bändisolisti häälega ning siseorganid on pooleldi välja köhitud. Muumiat ei ole ka raske teha, sest aju nuuskan ma ka arvatavasti varsti välja. Lisaks sellele sai ka pisike verekaotus üle elatud. Sealt saadud külmetus tõi aga palaviku. Nüüd on juba hasart -> kuidas homme hommikul hääl ja olek on.

Paari sõnaga, enne kui magama lähen, nädalavahetusest ning miks ma seda ootasin. Veetsin kaks päeva ääretult toredate inimeste seltsis, rääkides maailmast ning kõigest muust. Põhiline teema, millele oli tähelepanu suunatud oli Reiki. Jaapanikeelne sõna, tavaliselt tõlgitakse kui "universaalne eluenergia". Reiki on lihtne aga väga tõhus loomuliku tervendamise tehnika, kus energial lastakse kontsentreeritult voolata läbi Reiki praktiseerija käte Reiki saajale, lõõgastades ja rahustades ning võttes ära saaja valu. Et olla Reiki kanaliks, on vajalik õpetajapoolne häälestamine, mille me koolituse käigus ka saime. Seejärel veel teooriat ning siis - praktika! Astusin julgelt katsejäneseks, kui oli vaja kedagi, kelle peal näidata pikali olles Reiki tegemist teistele. Täispikka raviseanssi ei tulnud, kuid mõju oli siiski. Hiljem harjutasime ise, esimene hingeline, kellele mina reikit tegin, ise kartuses, kas ta üldse midagi tunneb või tajub, jäi rahule. Järgmine samuti.
Reikil on viis põhimõtet, mille järgi elamine (ma alustasin sellega juba enne koolitust) on ainult kasuks tulnud. Minule meeldib!

Teie
reikipraktik.

0 comments: